(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена формуванню і функціонуванню польських підпільних осередків у м. Дубно після встановлення радянської влади на території Західної України у вересні 1939 р, їх структурі, основним напрямкам діяльності, ключовий з яких підготовка до збройного повстання супроти окупаційного режиму. В об’єктиві даного дослідження – заходи карально-репресивних органів СРСР, спрямовані на виявлення і ліквідацію польського підпілля.