(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті на основі широкого кола джерел висвітлено основні етапи розшуку радянськими каральнорепресивними органами одного з керівників українського визвольного руху на Волині та Поліссі Дмитра Клячківського-“Клима Савура”. Оприлюднено окремі маловідомі біографічні дані цього військовополітичного діяча, зібрані працівниками НКВС та НКДБ УРСР у 1944-1945 роках. Також детально обставини його загибелі 12 лютого 1945 року.