(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті автор аналізує життя та діяльність поетеси, діячки ОУН(м) Олени Теліги у Польщі (1929- 1941 рр.). Досліджується початок творчого шляху поетеси, автор наводить аналіз деяких творів, зокрема, вірша “Мужчинам”, статті “Якими нас прагнете” для того,щоб краще продемонструвати сутність творчості поетеси. В статті згадується діяльність української націоналістки у “Слов`янському товаристві культури і мистецтва”, у товаристві “Зарево”. Автор наголошує, що досить активною була діяльність поетеси в Українській Студентській Громаді. Автор торкається вступу поетеси в ОУН(м) та її подальшої діяльності в культурній ділянці даної організації.