(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті на основі невідомих та маловідомих документів розкривається один із напрямків діяльності підпілля Карпатського краю ОУН спрямований на охоплення визвольним рухом усієї території України. Доведено, що саме залученню східняків до спільної боротьби приділялася значна увага. На конкретних прикладах розкриваються особливості та масштаби її реалізації на вказаній території. З’ясовано, що попри усі складнощі у поширенні націоналістичного впливу на східні області УРСР це давало конкретні результати.