(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена основним тенденціям у міському молодіжному середовищі періоду незалежності України. На основі статистичних даних продемонстровано такі процеси, як динаміка абсолютної та відносної кількості молоді, зміна співвідношення статей, міграція з міста в село та з одних регіонів до інших. Проаналізовано трансформацію ціннісних орієнтирів серед молодих людей, знайдено зв’язок цього явища з політичними, соціальними, економічними процесами у державі.