(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті розглянуто перебіг подій, що відбувалися у м. Луцьку Волинської області в перші дні німецько-радянської війни. Автор характеризує місто і його значення для військ вермахту. У дослідженні розглянуто бойові дії, які проходили в Луцькому напрямку. Акцентується увага на тому, яким чином німецькі війська захопили адміністративний центр області. Стаття розповідає про бомбардування міста ворожою авіацією і масштаби руйнувань після них. Автор окремо порушує тему розстрілу в’язнів Луцької тюрми 23 червня 1941 р. До розгляду пропонуються спогади очевидців тих подій. З метою уточнення фактів та явищ, при підготовці дослідження, були опрацьовані фотографії, зроблені у перші дні війни.