(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті описано особливості регламентації життя населення Волині в роки німецької окупації. Проаналізовано відповідні закони, постанови, накази, розпорядження, оголошення нацистської влади, їх зміст, особливості та вплив на повсякденне життя місцевого населення. Прослідковано зв’язок даних законодавчих актів з суспільною, політичною та економічною ситуацією на окупованій території. На їх основі зроблено висновки про те, яка роль відводилась Волині у планах гітлерівців. Дослідження базується на значному масиві архівних документів та тогочасних газет.