(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті досліджується український вільнокозацький рух, як частина української післявоєнної еміграції. Проаналізовано вплив “третьої хвилі” української еміграції на формування особливостей організацій Вільного козацтва у післявоєнний період. Вивчено спільні риси та відмінності діяльності вільнокозацьких осередків у міжвоєнний період та після Другої світової війни. Розглянуто позицію американського істеблішменту щодо діяльності та завдань української еміграції.