(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття знайомить із рівнем надання медичної допомоги аптечними закладами Ворошиловградської і Донецької областей. Головний акцент зроблено на пропорційній відповідності кількісних даних і якості послуг. Проаналізовано діяльність працівників галузі, визначені проблеми якості, зберігання і придбання лікарських засобів. Автор виділяє головні досягнення цього періоду, наводить приклади недоліків та шляхи їх вирішення обласними Аптечними управліннями. Стаття розрахована на широке коло читачів, передусім істориків і працівників медичної сфери.