(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті здійснено спробу дослідити рівень добробуту населення у 1964–1985 рр., простежити характерні зміни, що відбувалися у задоволенні основних потреб. Проведено порівняльний аналіз рівня заробітної плати, забезпечення громадян основними продовольчими і промисловими товарами, матеріального достатку. Окреслено здобутки та недоліки житлового будівництва, зміни у площі та розмірах новобудов, благоустрої міст. Показано досягнення сфери побуту, темпи збільшення кількості підприємств та видів послуг. Проаналізовано рівень медичного забезпечення, його кількісний та якісний складові.