(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена дослідженню етносоціального складу населення міст Запорізької області. Висвітлюються демографічні та етнонаціональні зміни, а також їх політичні, економічні, соціальні передумови та наслідки. Дані процеси розглядаються на зламі двох епох – останнього тридцятиліття перебування території України у складі Радянського Союзу і першого десятиліття незалежності, що дає змогу побачити і порівняти, як змінювалася структура населення в містах Запорізького регіону, а також прослідкувати динаміку цих змін.