(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті розглядаються процеси розколу українського православ’я, виникнення мережі та побудова структури кожною з православних конфесій. Аналізуються причини та наслідки міжправославних конфліктів та їх негативний вплив на моральний стан українського суспільства. Висловлюється думка про необхідність впровадження заходів щодо нейтралізації міжконфесійного протистояння з метою зменшення соціальної напруги та досягнення порозуміння.