(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена дослідженню вивчення передумов демонтажу структур Веймарської Німеччини та становлення Третього рейху, з метою визначення характерних рис своєрідності історичного розвитку країни в 1928–1935 рр. Автор висвітлює,як відбувалась уніфікація німецького суспільства за нацистським планом розбудови Третього рейху, та як і коли Німеччина, керована “урядом національної концентрації” на чолі з Адольфом Гітлером, остаточно стала на шлях підготовки до Другої світової війни.