(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2018)
Стаття присвячена огляду впливу терористичних актів, здійснених 11 вересня 2001 р. у США, на державну політику Канади. Здійснено спробу окреслити першочергові зміни у різних аспектах канадського політичного та соціального життя. Головним чином зосереджено увагу на прояві подій 9/11 у таких напрямах державної діяльності, як політика з питань імміграційного руху, біженців, та у сфері запровадження антитерористичного законодавства. Зрештою, побічно приділено увагу огляду настроїв, які переважали у канадському суспільстві у перший рік після терактів.