(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2018)
У пропонованій статті подане комплексне дослідження історії Української революції 1917-1921 рр. на території сучасної Запорізької області. Залучені автором документи та матеріали яскраво засвідчують той факт, що ідеї самостійності та державної незалежності для Півдня України – явище місцевого характеру, а не принесене ззовні. Визначено, що під час Української революції Запорізький край перебував у орбіті всіх подій, які відбувалися у Російській імперії та в Україні, у тому числі й державотворчих.