(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2018)
Стаття присвячена історії формування газетної періодики м. Олександрівська Катеринославської губернії на початку ХХ століття. На основі використаних довідкових даних та матеріалів періодичних видань відтворено хронологічні межі їх існування, послідовність та наступництво. За матеріалами газет реконструйовано їх редакторсько-видавничий та журналістський склад, частково висвітлено інформаційне наповнення. Охарактеризовано заходи редакторів, спрямовані на популяризацію видань. Окреслено причини припинення виходу газет.