(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2018)
У статті досліджується трансформація змісту «жіночого питання» у французькому суспільстві у середині ХХ ст. Вивчення основних проблем жінок у довоєнний та повоєнний періоди дозволило визначити роль і місце жінок у суспільно-політичному житті Франції після внесення змін до законодавчих актів, зокрема, надання права обирати на бути обраними. Також закцентована увага на таких важливих аспектах «жіночої проблеми» у Франції, як соціальний статус жінки у сім’ї та суспільстві, проблема абортів, покращення санітарно-гігієнічних умов, вирішення яких розпочалося тільки у повоєнний період.