(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2018)
У статті на основі архівних, аналітичних напрацювань попередників досліджується місце і роль засобів масової інформації у відродженні і розвитку культури етноменшин, і на цій основі активізації етнічної ідентифікації. Проаналізовано поступове удосконалення технології подачі матеріалів, у ЗМІ етноменшин, який присвячений багатогранності культурного життя. З’ясовано, що обласні державні телерадіокомпанії висвітлювали життя та діяльність етноменшин одночасно з національними телерадіокомпаніями.