(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Розглядається формування дворянської земельної власності, уточнюються форми дворянського землеволодіння, участь представників місцевої аристократії в органах адміністративного й корпоративного управління в Таврійській губернії у другій половині XVІІІ-XІX ст.