(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті розглядається політична ситуація на Півдні України у період загострення боротьби за владу восени 1917 – на початку 1918 рр. Досліджується кількісний склад та географія розміщення основних політичних партій та громадсько-політичних об’єднань, задіяних у цій боротьбі. Аналізуються результати виборів до органів місцевого самоврядування, Всеросійських та Українських Установчих зборів.