(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена питанням реалізації державницької ідеї в Україні у період Гетьманату Павла Скоропадського (квітень-грудень 1918 р.). Головною особливістю зазначеного періоду став комплексний підхід у вирішенні складних питань державотворення. Уряд гетьмана проводив свою політику, включивши основні галузі державного життя: зовнішня політика (союзницькі відносини із країнами Четвертного блоку); вирішення земельного питання; виважена освітня політика; військове будівництво та інше.