(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена першим крокам радянської влади щодо пам’яткоохоронної роботи та збереження історико-культурних цінностей. Розглядається формування нової нормативно-правової бази в охороні історико-культурної спадщини.