(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті розглядаються статути та інкорпораційні документи Українського історичного товариства (УІТ). УІТ було створено у США у 1963 р. і об’єднало багатьох провідних українських вчених в діаспорі. Аналізовані документи є важливим джерелом для вивчення діяльності УІТ.