(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена аналізу політичних стосунків між Україною і Сибіром у період Громадянської війни; контактам махновського руху з Сибіром в 1919 – на початку 1920-х років і участю сибіряків у русі Н. І. Махна.