(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті проаналізовано динаміку чисельності громад євангельських християн-баптистів Південної України у 20–30-ті рр. XX ст. Визначено зовнішні та внутрішні фактори впливу на кількість баптистських громад, шляхи їх поповнення, що мали як прямий, так і зворотній характер, вказано про домінуючий вплив державної політики на зміни чисельності громад.