(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Панас Петрович Любченко (1897-1937) є одним із найбільш загадкових і впливових представників партійнорадянської еліти 20–30-х рр. XX ст. Період часу, коли він був головою всеукраїнського союзу сільськогосподарської кооперації “Сільський хазяїн”, маловідомий дотепер. Основні етапи розвитку й діяльності цього союзу в 1922–1925 р. і роль політичної фігури П. Любченка в цьому процесі досліджені автором.