(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Автор проаналізував зв’язок між голодомором 1932-1933 рр. в Україні та ставленням державної влади і суспільства до католицької церкви. Визначено зміну характеру цього ставлення у залежності від змін національної та антирелігійної політики часу утвердження радянського тоталітаризму.