(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Проаналізовано особливості етнічного складу населення міст Півдня України в середині 1920-х рр. Дана характеристика етнічного складу населення міст на основі матеріалів Всесоюзного перепису населення 1926 р. Висвітлено чисельність та частка національних меншин у складі міського населення кожного з округів південноукраїнського регіону.