(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті досліджується діяльність п’ятидесятників в Україні у 1948 р. На підґрунті архівних матеріалів виявлено причини активізації діяльності п’ятидесятників у питанні про вихід з Союзу євангельських християн-баптистів. Показано спроби заснувати незалежний Союз п’ятидесятників в Україні у 1940-і роки.