(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті досліджується нагнітання партійно-радянськими органами, спецслужбами та уповноваженими Ради у справах релігійних культів в західних областях України системних репресій проти віруючих громад Свідків Єгови.