(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті на основі матеріалів Державного архіву Запорізької області та місцевих періодичних видань розглядається проблематика опозиційного руху другої половини 1980-х – 1991 рр. на регіональному рівні – на прикладі Запорізької області. Розкрито ґенезу та інституційні засади “неформальних” національнокультурницьких організацій Запорізького регіону зазначеного періоду.