(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Статтю присвячено полеміці гуманіста Еразма Роттердамського і теолога Мартіна Лютера у 1524- 1526 рр. Розглядаються позиції обох опонентів стосовно питання свободи волі. Доведено, що в цьому питанні була принципова різниця між гуманізмом та Реформацією.