(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Статтю присвячено дослідженню внеску одного з представників нацистської еліти у процес легального приходу НСДАП до влади. Аналізується деструктивна діяльність В. Фріка в уряді Веймарської республіки.