(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті здійснюється аналіз специфіки розвитку вітчизняних шкіл медієвістів кінця ХІХ – початку ХХ ст. з проблем історії англійського театру доби Відродження та оцінка значення робіт цих науковців для подальшого розвитку досліджень з історії середньовіччя та раннього нового часу.