(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті розглядаються історіографічні аспекти ідеї об’єднаної Європи. Автор аналізує монографічні та дисертаційні праці сучасних українських вчених з проблеми, визначає особливості інтеграційних процесів у Європі.