(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Рецензія на монографію, в якій зосереджено увагу на розвитку охорони здоров’я населення в місті Харків за його існування в межах Російської імперії. Зміст монографії охоплює великий історичний період від XVIII сторіччя до 1917 року. Рецензентами проведений аналіз структури роботи, охарактеризовано вступну частину, 9 розділів й висновки, методологію викладу матеріалу, систему опрацювання джерел літератури автором дослідження.