(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2019)
Дудка Ярослав. «Діяльність межових комісій в Слобідсько-Українській губернії та Харківському намісництві (друга половина XVIII - перша половина XIX ст.)». У статті досліджується процес формування межових комісій та їх діяльності на основі аналізу архівних даних означеного періоду.