(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена історії формування територіального поділу Катеринославської губернії протягом ХІХ ст. Доведено, що територіальна політика російського уряду засновувалась переважно на історичному та географічному факторах.