(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена порівняльному аналізу поглядів на державно-політичний статус України М. Міхновського, з одного боку, і М. Грушевського й В. Винниченка – з іншого. Гостра дискусія між видатними речниками самостійницького і автономістсько-федералістичного курсів в українському політикумі подається на тлі найважливіших подій Української революції.