(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Охарактеризовано суперечливий процес релігійного відродження на території Запорізької області під час її німецької окупації 1941–1944 рр. Показано організаційні форми і динаміку відновлення релігійних організацій. Висвітлено залежність церковного життя від політики німецьких властей. Історичні події у церковній сфері показано у зв’язку з попередньою та наступною історичними епохами.