(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті окреслено обставини пограбування євреїв нацистським режимом під час Голокосту на Рівненщині (1941-1944 рр.). На основі архівних джерел висвітлюються акти контрибуцій, грабунку цінних речей, примусового відбору рухомого та нерухомого, живого майна, землі у євреїв. Простежується роль єврейської власності у збагаченні Рейху, місцевих управ та посадовців Рівненщини.