(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті досліджено історію змін у нагородній системі Української РСР в 60-х роках ХХ сторіччя. Розглянуто різновиди нагрудних знаків до почесних звань, описано їхній зовнішній вигляд. Автор визначає неофіційну ієрархію нагород. Проаналізовано відповідну нормативно-правову базу, а саме укази Президії Верховної Ради УРСР.