(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Розглядаються заходи органів місцевого самоврядування – міських дум, у сфері регулювання житлових відносин серед населення на Поділлі у 1917 –1919 рр. Висвітлено законодавчу базу, на підставі якої діяли міські думи вирішуючи дані питання, та окреслено ряд проблем розвитку регіону стосовно житлового будівництва. Порівняно розвиток та регулювання житлових відносин в добу Центральної Ради України, Гетьманату Павла Скоропадського та Директорії УНР. Визначено основні проблеми, з якими зіткнулись міські думи при координації житлових відносин серед населення Поділля.