(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Досліджено процес розвитку українсько-польського двостороннього політичного співробітництва та в рамках Вишеградської групи кінця ХХ – початку ХХI ст., виділено основні хронологічні етапи міждержавної взаємодії. Розглянуто проблемні моменти у кожному періоді двосторонньої співпраці та акцентовано увагу на позитивному досвіді українсько-польських відносин. Визначено роль Республіки Польща у реалізації євроінтеграційної стратегії України. Проаналізовано програми головування Республіки Польща у Вишеградській групі.