(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена дослідженню історії проведення з’їздів Націонал-соціалістичної робітничої партії Німеччини за часів існування Веймарської Республіки (1919-1933 рр.), а саме у 1923, 1926, 1927 та 1929 рр. Автор висвітлює, як трансформувалась процедура проведення цих відверто пропагандистських заходів, як поступово змінювались час їх проведення, ритуали та церемонії, що врешті-решт перетворились у масштабне та видовищне дійство, яке впливало на політичні уподобання електорального поля.