(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена висвітленню нацистської внутрішньої політики доби Третього рейху (1933– 1945 рр.) на прикладі діяльності «Імперської служби праці» – «Reichsarbeitsdienst» (RAD) під керівництвом Костянтина Хірля. Проаналізовані форми та методи діяльності НСДАП по боротьбі з молодіжним безробіттям на теренах Третього рейху. Автор матеріалу на конкретних прикладах довів, що мережа таборів RAD виконувала ще і завдання, як виховного, так і відверто парамілітаристького характеру, займаючись допризивною підготовкою.