(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті висвітлюються питання, пов’язані із суспільно-політичним розвитком Республіки Індонезія у період «Реформації» протягом 1999-2003 рр. Головна увага концентрується на політичній кризі, у яку потрапила країна за часів президентства Абдуррахмана Вахіда та Мегаваті Сукарнопутрі. У статті розглянуто посилення сепаратистських тенденцій в країні, поширення терористичного руху в Індонезії, що призвело до значного погіршення іміджу країни на міжнародній арені, виникнення соціального непорозуміння, викликаного створенням радикально спрямованих мусульманських організацій.