(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті проаналізовано основні підходи вітчизняних та зарубіжних дослідників до проблеми морально-психологічного стану українських фронтовиків в роки Великої Вітчизняної війни (1941- 1945 рр.). Автором визначаються провідні напрямки досліджень та акцентується увага на малодосліджених аспектах зазначеної проблеми.