(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2022)
Дослідження присвячене проблемі розвитку українського націоналізму, в широкому значенні цього явища, на території Запорізької області після утвердження в регіоні радянської влади більшовицького зразка, а також реакції на ці процеси комуністичної партії та її репресивно-карального апарату. Таким чином, пропонований матеріал має на меті розширити уявлення про сучасну Запорізьку область в хронологічних рамках 1920-1930- х рр., як про регіон, який перебував у орбіті розвитку антирадянського протестного руху, який мав виражений самостійницький характер.