(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2022)
Стаття присвячена розкриттю невідомого аспекту – встановленню, розробці та розшуку радянськими спеціальними службами румунських розвідувальних і контррозвідувальних структур, які діяли у Буковинському губернаторстві, Трансністрії (1941–1944). На основі невідомих і маловідомих документів розкривається адміністративно-територіальна, внутрішньо-організаційна структура румунських спеціальних органів, їхній кадровий склад, основні напрями та засади діяльності.